Schilderwerk

De specialist in schilderen in Haarlem en omstreken

Comfort Schilder & Onderhoud levert schilderwerk op maat. We stemmen ons werk af op de wensen van de klant en inmiddels weten particulieren en bedrijven uit Haarlem en omstreken ons in de loop der jaren uitstekend te vinden. Door onze vakkundigheid en veelzijdigheid is Comfort Schilder & Onderhoud de specialist voor binnen- en buitenwerk, grote en kleine klussen, in de zomer en in de winter.

Binnenwerk

Met een nieuwe verflaag krijgt een woning of bedrijf een compleet nieuwe uitstraling en look. Comfort Schilder & Onderhoud pakt al het houtwerk, muren en plafonds grondig aan en restaureert waar nodig. Samen met de klant bekijken we hoe het huis het best tot zijn recht komt. Voor bedrijven zorgen we voor een representatief uiterlijk dat past bij het karakter van het bedrijf.

 

binnenschilderwerk in Haarlem en omstreken

winter-schilder

Winterschilder

In de wintermaanden zitten de schilders van Comfort Schilder & Onderhoud uit Haarlem zeker niet stil. Tussen november en maart zijn onze vakmensen beschikbaar voor schilderklussen binnenshuis, groot of klein, voor bedrijf of particulier. En op winterschilderwerk geven we meestal ook nog eens een fraaie seizoenskorting.

Buitenschilder

Een goed onderhouden woning of bedrijfspand zorgt niet alleen voor een fraai uiterlijk maar ook voor een langdurig gebruik. Delen van het pand kunnen er namelijk flink op achteruitgaan onder invloed van het weer en vervuiling. Het is belangrijk het buitenschilderwerk zorgvuldig uit te laten voeren en daarnaast goed te laten onderhouden.

 

Buitenschilderwerk in Haarlem

 

buiten-schilderwerk

Huisschilder

De huisschilder van Comfort Schilder & Onderhoud uit Haarlem levert het schilderwerk van a tot z af. Van de juiste voorbehandeling tot aan de nodige afwerking. Het is ook mogelijk om later onderhoud door ons te laten doen. ,

Kleuradvies

Hulp nodig bij het selecteren van de juiste kleur voor een bepaalde ruimte of welke kleuren goed samengaan? Aan de hand van een groot aanbod kleurenwaaiers en kleurstalen geeft onze schilder een uitgebreid advies dat precies past bij de klant en de stijl van de woning of bedrijf.

 

kleuradvies